Feedback

Hej alla lyssnare. 

Vi på Random Stuff skulle uppskatta feedback från er lyssnare, hur ni skulle vilja att podcasten utvecklas, vad vi ska ta upp och vad ni tycker är bra längd. Allt för att kunna göra den mer intressant och informativ för er lyssnare. Det skulle även vara intressant att veta vad ni tycker om varje avsnitt och att ni kommenterar saker ni tycker är bra och dåliga här på bloggen eller skickar ett mejl till oss på randomstuffpodcast@gmail.com.

Kör er feedback här och kommentera gärna avsnitten!

Emil & Filip

2 Responses to “Feedback”


  1. 1 Osten

    Trevligt, trevligt Lezzie och tnt. Lite småtrevligt att ha på när man surfar.

    Keep up the good work!

  2. 2 Emil

    Tjena Osten. Ville bara uppmärksamma dig på att denna Emil inte är Lezzie, det är en annan Emil du tänker på.

Leave a Reply


Close
E-mail It