Archive for November, 2007

Random Stuff Podcast #6

Idag snackar vi nya funktioner i Google Maps & Live Documents, den nya MS Office-utmanaren. Vi har kollat på filmen Eastern Promises och vi har även lite andra små tips.

Recension av filmen Eastern Promises

Genre: Crime / Drama/ Thriller
Handling:
En gravid tjej kommer in på ett sjukhus i London. Tjejen föder barnet men dör och barmorskan tar hennes dagbok för att leta rätt på hennes släktingar men blir inblandad i den ryska maffian.
Regisör:
David Cronenberg
Skådespelare: Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Cassel
IMDB Betyg: 8.0/10 (11,603 röster)
Länkar: IMDB - Sida

Releaterade länkar till avsnittet

 
icon for podpress  Random Stuff #6 [53:33m]: Play Now | Play in Popup | Download (192)

Feedback

Hej alla lyssnare. 

Vi på Random Stuff skulle uppskatta feedback från er lyssnare, hur ni skulle vilja att podcasten utvecklas, vad vi ska ta upp och vad ni tycker är bra längd. Allt för att kunna göra den mer intressant och informativ för er lyssnare. Det skulle även vara intressant att veta vad ni tycker om varje avsnitt och att ni kommenterar saker ni tycker är bra och dåliga här på bloggen eller skickar ett mejl till oss på randomstuffpodcast@gmail.com.

Kör er feedback här och kommentera gärna avsnitten!

Emil & Filip

Random Stuff Podcast #5

I avsnitt 5 diskuterar vi ännu en gång ny information om Android, nya rykten om en 3G version av Apple iPhone. Det går även rykten om att Google är intresserade av att köpa Skype, vilket vi givetvis måste ta upp. Filip recenserar Call of Duty 4: Modern Warfare och Emil har skaffat en iPod Touch och ger sin åsikt om prylen som hyllas i alla recensioner.

Releaterade länkar till avsnittet

 
icon for podpress  Random Stuff #5 [52:55m]: Play Now | Play in Popup | Download (206)

Random Stuff Podcast #4

I avsnitt 4 diskuterar vi ny information om Android, Googles öppna operativsystem till mobiltelefoner. Adobes har en ny utmanare till Google Docs, Buzzword. Drop.io en ny webbtjänst som låter dig lagra dina filer online, gratis. Emil har testat Assasins Creed på Xbox 360 och vi recenserar filmen Rescue Dawn.

Recension av filmen Rescue Dawn

Genre: Action / Adventure / Drama / War
Handling:
En Amerikansk stridspilot blir nerskjuten under sitt första uppdrag under Vietnam kriget och vi får följa hans kamp för överlevnad.

Regisör: Werner Herzog
Skådespelare:
Christian Bale, Steve Zahn, Jeremy Davies

IMDB Betyg: 8.0/10 (5,481 votes)
Releasenamn:
Rescue.Dawn.DVDRip.XviD-DiAMOND

Länkar: IMDB - Torrent - Sida - NFO

Releaterade länkar till avsnittet

 
icon for podpress  Random Stuff #4 [55:30m]: Play Now | Play in Popup | Download (190)

Random Stuff Podcast #3

I den tredje episoden snackar vi bland annat Android, recenserar filmen Stardust och snackar lite kort om Mac vs PC samt BlueRay vs HD-DVD.

Har ni synpunkter, förslag eller kommentarer så skicka oss ett mail på randomstuffpodcast@gmail.com eller kommentera avsnitten.

 
icon for podpress  Standard Podcast [82:14m]: Play Now | Play in Popup | Download (162)

Random Stuff Podcast #2

Random Stuff avsnitt 2. Vi snackar spel, film och lite nyheter från Apple. Demot för spelet Crysis har kommit ut, Grin har släppt videos från sitt nya spel Bionic Commando och Filip har spelat Valves pusselspel Portal.  

 
icon for podpress  Random Stuff #2 [42:49m]: Play Now | Play in Popup | Download (174)Close
E-mail It